Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Start Obligatie-uitgifte tijdens Kerstmarkt (9-dec)

4 december 22:30  Beste vrienden van HRC’14, Zoals jullie weten is een HRC’14 projectgroep druk doende om de begroting voor het nieuw te bouwen clubhuis rond te krijgen. Het ziet ernaar uit dat de extra gelden van de gemeente binnenkort beschikbaar komen en we dus kunnen beginnen met de nieuwbouw. Een belangrijke aanvullende en noodzakelijke stap is om deze nieuwbouw te financieren door het uitschrijven van een obligatielening. Iedereen kan op de obligatielening inschrijven voor 1 of meer van obligaties 50, 100, 500 en 1000 euro. Heel HRC’14 hoopt dat jullie dit massaal gaan doen, het streefbedrag is €50.000. Tijdens de HRC’14 Kerstmarkt op zaterdag 9 december a.s. wordt gestart met de uitgifte van de inteken formulieren. Voor het volledige reglement van deze obligatielening verwijzen wij je naar de website van HRC’14.meer »


Kerstmarkt + Red Christmas Party (9 december)

27 november 20:45  Beste spelers, ouders en fans van HRC'14, op 9 december staat de jaarlijkse kerstmarkt van HRC'14 weer op de agenda. Met o.a. oliebollenverkoop, gluhwein, erwtensoep, kerstukjes, rad van fortuin en natuurlijk kerstman belooft dit weer een spektakel te worden. Om 18:00 start de Red Christmas Party, dus we gaan feestend de nacht in. Wij hopen jullie allemaal te zien op 9 december!meer »


Verdere uitleg vrijwilligersbeleid

22 november 16:00  Beste spelers, ouders en fans van HRC'14, Vorige week is tijden de ALV het vrijwilligersbeleid met bijbehorende nieuwe site en app gepresenteerd. Omdat niet iedereen er was, en het even zoeken kan zijn, is er een korte beschrijving/handleiding van het vrijwilligersbeleid geüpload. Hierin staat waarom het vrijwilligersbeleid is ingevoerd, wat de regels zijn en hoe het werkt. Daarbij zijn jullie als het goed is allemaal via het bekende email-adres in sportlink/voetbal.nl uitgenodigd om een account aan te maken. Doe dit allemaal, ook als je niet meteen van plan bent om vrijwilligerstaken uit te voeren. Zo kunnen wij de aankomende tijd werken om alle instellingen op de achtergrond goed te hebben staan. Mocht je er niet helemaal uitkomen, of gewoon een vraag/opmerking hebben, neem dan contact op met Thijs Straver.meer »


Impressiefoto's van het nieuwe complex

13 oktober 20:15  Klik hier voor impressiefoto's van HRC'14.meer »


HRC'14 App

4 oktober 15:15  Naast onze vernieuwde website is er nu ook een HRC'14 app. Zoek in uw app store op "VoetbalAssist ClubApp" of download hem via onze site en kies bij de installatie voor "HRC'14". Momenteel bevat de app de volgende functies: - Nieuws - Programma, uitslagen en ingedeelde scheidsrechters van alle teams - Trainingsschema - Vrijwilligers - Pupil van de week - Agenda - Gallerij


Vernieuwde site HRC'14

3 oktober 13:15  Beste spelers, ouders en fans van HRC'14, de afgelopen weken is er op de achtergrond hard gewerkt om de site compleet te vernieuwen. De oude site was niet altijd up-to-date, en werd niet door iedereen regelmatig bezocht. Naast dat deze site up-to-date is en blijft, zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo zijn bijvoorbeeld de uitslagen, programma en stand van elk team zichtbaar. Maar niet geheel onbelangrijk, is er ook een apart kopje gemaakt voor het vrijwilligersbeleid. Zo kan iedereen zich aanmelden voor het nodige vrijwilligerswerk dat moet gebeuren. Neem gerust een kijkje op de geheel vernieuwde site.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!